Middelbaar beroepsonderwijs

Vraag het onze experts

Ontwikkeling

Combinatie van traditionele en moderne leer- en werkvormen

In het middelbaar beroepsonderwijs zien we dat traditionele lesvormen in het theorielokaal steeds vaker worden aangevuld met allerlei andere werkvormen. Er is meer sprake van gepersonaliseerd en vraaggestuurd onderwijs. Instructie wordt afgewisseld met zelfstandig, in duo’s of in groepjes werken en er is ruimte voor onderzoekend en projectmatig werken.

Bekijk onze projecten

Onderwijsvernieuwing faciliteren met inrichtingsconcepten

Eromesmarko begrijpt de specifieke (veranderende) visie en werkwijze van mbo-opleidingen en helpt de onderwijsomgeving daarop af te stemmen. Wij kijken vooruit en ontwikkelen continu creatieve en innovatieve inrichtingsconcepten om aan die veranderende en veelzijdige vraag te voldoen. Belangrijk is daarbij de vertaling van de onderwijsvisie naar een inrichting die naadloos aansluit bij de werkwijze en de identiteit van de school. De interieurarchitecten van onze creatieve studio ondersteunen dit proces met heldere inrichtingsvoorstellen, waarbij zij met vormgeving en kleurstelling ook de juiste sfeer weten neer te zetten.

Bekijk onze producten

Betrokken partners in het onderwijs

Eromesmarko is niet alleen een meubelleverancier maar ook een meedenkende en behulpzame partner voor het onderwijs. We zijn betrokken bij de gehele sector en geloven dat betere inrichtingsoplossingen leiden tot beter onderwijs. Samen met partners uit het veld zetten wij ons op allerlei manieren in voor onderwijsvernieuwing. In heel Nederland verzorgen wij al meer dan honderd jaar de inrichting van (theorie)lokalen, leerpleinen, aula’s, personeelskamers, technieklokalen, technasia, werkruimten voor directie, administratie, etc.. Daarbij realiseren wij ons dat de keuzes die wij als producenten maken van invloed zijn op de wereld om ons heen. Onze focus ligt dan ook al jarenlang op het bevorderen van een circulaire economie.

Inspiratiecampus

Kom gerust eens langs

Meer weten? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een bezoek aan onze inspirerende inspiratiecampus en fabrieken.

Maak een afspraak
a fair furniture company