Betrokken bij het onderwijs

Meer weten? Neem contact op!

Enthousiaste medewerkers

Betrokken bij het onderwijs

Bij Eromesmarko zetten zo’n 100 enthousiaste medewerkers zich dagelijks in voor onderwijsvernieuwing. Dat doen we niet alleen met het ontwerp en de productie van duurzame meubels. We werken ook aan creatieve oplossingen om de huisvesting en inrichting van onderwijsinstellingen te verbeteren. Samen met partners uit het onderwijs en gerelateerde organisaties.

Hieronder zie je daar een paar voorbeelden van.

De Meshallen

Eromesmarko is initiatiefnemer en onderdeel van de Meshallen: hét platform (fysiek en virtueel) waar onderwijs, overheid en ondernemers elkaar ontmoeten en inspireren, (net)werken, kennis delen, vergaderen en trainen. Naast de fysieke ruimte in ons pand in Wijchen is er een handige Meshallen-app en hebben we met dit bijzondere initiatief en groot bereik op social media. Alles met één belangrijk doel: het onderwijs beter maken door alle betrokkenen en experts met elkaar te verbinden.

Ga naar de website van de Meshallen

Eromesmarkoschool

Regelmatig organiseren wij seminars en themadagen voor po, vo, mbo en hbo/wo. We nodigen deskundigen uit op het gebied van onder meer onderwijsvernieuwing, veranderende leeromgeving, bewegend leren, identiteit &imago van scholen en het 21e eeuwse schoolgebouw. In een informele setting delen zij hun kennis en wisselen ervaring uit met deelnemers uit de sector.

Eromesmarkoschool

Onderzoek met onderwijs

Hoe ziet de onderwijsomgeving van de toekomst er uit? Wat is de invloed van trends in het onderwijs op de fysieke leeromgeving? Voor een onderzoekstraject stellen wij onze kennis en ervaring beschikbaar, samen met een grote groep experts uit onderwijs, wetenschap en huisvesting. Samen met onderwijs, experts en afstudeerders onderzoeken wij vraagstukken met betrekking tot ontwikkelingen binnen het onderwijs die voortkomen vanuit de dagelijkse praktijk van het onderwijs. Studenten van mbo, hbo en wo werken met hun onderzoek in drie stadia Share, Explore, Experience (SEE) toe naar waardevolle inzichten om de onderwijsomgeving te vernieuwen. Als initiatiefnemer van de onderzoek-community organiseren wij ieder jaar één of meer bijeenkomsten rond een actueel onderwerp, waar studenten hun onderzoeksresultaten presenteren.

a fair furniture company