Primair onderwijs

Vraag het onze experts

Flexibiliteit

Van programmagericht naar ontdekkingsgericht onderwijs

Binnen het primair onderwijs stappen scholen steeds vaker over van programmagericht onderwijs naar meer ontwikkelingsgericht onderwijs. Dat vraagt om een dynamische werk- en leeromgeving met flexibele inrichtingselementen die snel variatie in werkvormen kunnen bieden. Een flexibele leeromgeving bevordert creatief, efficiënt en coöperatief leren en kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van onderwijs- en leermethoden op scholen.

Bekijk onze projecten

Balans tussen flexibiliteit en structuur

Naast flexibiliteit vragen de veranderende onderwijs- en leermethoden ook om vaste elementen, die duidelijkheid geven en structuur bieden voor kinderen en teamleden. Het is onze uitdaging als inrichters om samen met de scholen de balans te vinden tussen flexibiliteit en structuur. Belangrijk is daarbij de vertaling van de onderwijsvisie naar een inrichting die naadloos aansluit bij de werkwijze en de identiteit van de school. De interieurarchitecten van onze creatieve studio ondersteunen dit proces met heldere inrichtingsvoorstellen, waarbij zij met vormgeving en kleurstelling ook de juiste sfeer weten neer te zetten.

Bekijk onze producten

Betrokken partners in het onderwijs

Eromesmarko is niet alleen een meubelleverancier maar ook een meedenkende en behulpzame partner voor het onderwijs. We zijn betrokken bij de gehele sector en geloven dat betere inrichtingsoplossingen leiden tot beter onderwijs. Samen met partners uit het veld zetten wij ons op allerlei manieren in voor onderwijsvernieuwing. In heel Nederland verzorgen wij al meer dan honderd jaar de inrichting van klaslokalen, leerpleinen, aula’s, docentenkamers, technieklokalen, directiekamers, administratie, etc.. Daarbij realiseren wij ons dat de keuzes die wij als producenten maken, van invloed zijn op de wereld om ons heen. Onze focus ligt dan ook al jarenlang op het bevorderen van een circulaire economie.

Inspiratiecampus

Kom gerust eens langs

Meer weten? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een bezoek aan onze inspirerende inspiratiecampus en fabrieken.

Maak een afspraak
a fair furniture company