Scrum at School

Op 20 juni gingen 50 teamleiders, schoolleiders en docenten kennismaken met een relatief nieuwe werkmethodiek: scrummen!

Scrum at School heeft de deelnemers enthousiast gemaakt en met interactieve werksessies laten zien dat het scholen verder kan helpen om zich efficiƫnt te ontwikkelen.

De deelnemers konden eveneens ervaren dat EromesMarko voor deze ontwikkeling een passende ruimte kan inrichten.

Waarom Scrum op school?
In het bedrijfsleven zorgt Scrum wereldwijd voor meer snelheid, wendbaarheid, productie en plezier en stimuleert het de zelforganisatie van teams. To Scrum or not to Scrum – in de IT is dat geen vraag meer. Ook scholen omarmen Scrum als effectieve werkmethodiek voor teams en MT. Samenwerking wordt gefocust en transparant. Teams werken zelforganiserend met veel werkplezier en leveren in minder tijd meer resultaat.

In het onderwijs zorgt Scrum@school voor eigenaarschap en motivatie. Leerlingen en studenten werken beter en effectiever samen, leren diepgaander en ontwikkelen zich als teamlid. Met Scrum@school realiseren docenten gepersonaliseerd samenwerken waarbij 21st Century Skills als vanzelf aan bod komen.

scrum_event3

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer cookies om de inhoud te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' of scroll naar beneden om akkoord te gaan.