Voortgezet onderwijs

Vraag het onze experts

Diversiteit

Nieuwe werk- en leervormen sterk in opmars

In het voortgezet onderwijs worden traditionele lesvormen in een theorielokaal steeds vaker aangevuld met andere leer- en ontwikkelvormen. Naast nieuwe werkvormen zijn ook gepersonaliseerd en vraaggestuurd onderwijs in opmars. Instructie wordt afgewisseld met zelfstandig of groepsgewijs werken en met onderzoekend en projectgestuurd leren. Eromesmarko is een inrichter die de specifieke (veranderende) visie en werkwijze van een school begrijpt en kan helpen de huisvesting en inrichting hierop af te stemmen. Wij kijken vooruit en ontwikkelen continu creatieve en innovatieve inrichtingsconcepten om vooruit te lopen op die veranderende en veelzijdige vraag.

Bekijk onze projecten

Betrokken partners in het onderwijs

Eromesmarko is niet alleen een meubelleverancier maar ook een meedenkende en behulpzame partner voor het onderwijs. We zijn betrokken bij de gehele sector en geloven dat betere inrichtingsoplossingen leiden tot beter onderwijs. Samen met partners uit het veld zetten wij ons op allerlei manieren in voor onderwijsvernieuwing. In heel Nederland verzorgen wij al meer dan honderd jaar de inrichting van (theorie)lokalen, leerpleinen, aula’s, personeelskamers, technieklokalen, technasia, werkruimten voor directie, administratie, etc.. Daarbij realiseren wij ons dat de keuzes die wij als producenten maken van invloed zijn op de wereld om ons heen.

Bekijk onze producten

Inspiratiecampus

Kom gerust eens langs

Meer weten? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een bezoek aan onze inspirerende inspiratiecampus en fabrieken.

Maak een afspraak
a fair furniture company