Hoger onderwijs

Vraag het onze experts

Ontwikkeling

Combinatie van traditionele en moderne leer- en werkvormen

In het hoger onderwijs komen we veel verschillende werkvormen tegen: hoorcolleges, werkcolleges, zelfstandige opdrachten, groepsopdrachten, etc..  Samenwerken, ontmoeten, overleggen, projectmatig werken en ontspannen wisselen elkaar af in vlot tempo. Studenten hebben een diversiteit aan ruimtes nodig om hun ontwikkeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Deze ruimtes moeten flexibel zijn en qua sfeer en eigenschappen passen bij het gebruik.

Projecten

Onderwijsvisie vertalen naar inrichting

Voor docenten en staf is het van belang dat de (werk)ruimtes zo worden ingericht dat samenwerken, individueel werken en ontmoeten/ontspanning goed samengaat. Het nieuwe werken is een term die binnen hogescholen en universiteiten vaak gehoord is, maar hoe kan je dit het beste faciliteren? Binnen Eromesmarko is de kennis en knowhow om dit mogelijk te maken. Belangrijk is daarbij de vertaling van de onderwijsvisie naar een inrichting die naadloos aansluit bij de werkwijze en de identiteit van hogeschool/universiteit of specifieke opleiding. De interieurarchitecten van onze creatieve studio ondersteunen dit proces met heldere inrichtingsvoorstellen, waarbij zij met vormgeving en kleurstelling ook de juiste sfeer weten neer te zetten.

Producten

Betrokken partners in het onderwijs

Eromesmarko is niet alleen een meubelleverancier maar ook een meedenkende en behulpzame partner voor het onderwijs. We zijn betrokken bij de gehele sector en geloven dat betere inrichtingsoplossingen leiden tot beter onderwijs. Samen met partners uit het veld zetten wij ons op allerlei manieren in voor onderwijsvernieuwing. In heel Nederland verzorgen wij al meer dan honderd jaar de inrichting van (theorie)lokalen, leerpleinen, aula’s, personeelskamers, technieklokalen, technasia, werkruimten voor directie, administratie, etc.. Daarbij realiseren wij ons dat de keuzes die wij als producenten maken van invloed zijn op de wereld om ons heen. Onze focus ligt dan ook al jarenlang op het bevorderen van een circulaire economie.

Inspiratiecampus

Kom gerust eens langs

Meer weten? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een bezoek aan onze inspirerende inspiratiecampus en fabrieken.

Maak een afspraak

De Gripz 4-poots stoel

een strak vormgegeven leerlingstoel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin quis varius lorem, nec aliquam nisi. Mauris odio leo, lobortis ac sem sit amet, elementum dignissim magna. Phasellus nec lacus magna. Maecenas in felis ac urna placerat maximus in sit amet erat. Donec lobortis faucibus ligula. Sed auctor diam sed laoreet ornare. Nulla facilisi. Ut consequat urna sit amet purus ultrices, id euismod enim consectetur. Phasellus gravida nulla neque, quis accumsan augue pulvinar nec. In egestas lacus lorem.

Bekijk product
a fair furniture company